ib-people

Bent u een zelfstandige professional en op zoek naar een netwerk om uw bedrijf te ontwikkelen? Ontdek hoe u zich bij ons bedrijf kunt aansluiten als succesvolle onafhankelijke zakenpartner en profiteren van zowel een concurrerende beloning als een volledige vrijheid van werken!
Wij zijn een dienstverlenend bedrijf dat vele activiteiten samenbrengt om onze klanten te voorzien van geavanceerde oplossingen. We zijn gepassioneerd en werken onvermoeibaar om onze klanten de beste diensten en advies te bieden.
Vandaag introduceren wij met genoegen ons Independent Business Partner Recruitment platform. In dit artikel leggen we uit hoe u zich online kunt registreren op ons rekruteringsplatform, voor wie ons aanbod bedoeld is en wat de voordelen zijn om lid te worden van ons netwerk. Wij zijn ervan overtuigd dat u alle informatie zult vinden die u nodig hebt om de beslissing te nemen om lid te worden van ons netwerk en een succesvolle onafhankelijke zakenpartner te worden.
Lid worden van ons netwerk als partner betekent dat je de vrijheid hebt om je bedrijf naar eigen inzicht te ontwikkelen.
Laten we beginnen!

Voor wie is het Independent Business Partner profiel?

Bij IB People zijn we op zoek naar dynamische, onafhankelijke zakenpartners die gepassioneerd zijn over wat ze doen. Wij geloven dat elke persoon uniek is en zijn eigen waarde meebrengt, daarom staan we open voor alle profielen met een verscheidenheid aan vaardigheden en ervaring.
Bovenal willen we werken met mensen die onze waarden en doelstellingen van klanttevredenheid, operationele uitmuntendheid en innovatie delen. U bent bij ons aan het juiste adres als u een toegewijd persoon bent die deel wilt uitmaken van een gedurfd project in ontwikkeling.
Ons aanbod voor onafhankelijke zakelijke partnerschappen is geschikt voor verschillende profielen.
U bent al een freelance verkoper en u wilt uw bedrijf ontwikkelen door de diensten van ons bedrijf aan uw klanten aan te bieden.
U bent een expert op een bepaald gebied en wenst met ons samen te werken om aanvullende diensten aan te bieden op de diensten die u reeds aanbiedt.
U staat op het punt uw bedrijf op te starten en zoekt vertrouwde partners om u te helpen uw activiteiten te ontwikkelen.Les auto-entrepreneurs : vous êtes sur le point de lancer votre business et vous recherchez des partenaires de confiance pour vous aider à développer vos activités.
Wij zijn ook op zoek naar ervaren profielen in de volgende activiteitensectoren:
 • Energie
 • Internet en telecommunicatie
 • Verzekeringen
 • Webdiensten en digitaal projectbeheer
Als u expertise hebt in deze of andere sectoren, kijken we ernaar uit meer te weten te komen over uw profiel en met u samen te werken om onze klanten geavanceerde diensten te leveren.
Of u nu een aanvulling op uw inkomen zoekt of een hoofdinkomen, parttime of fulltime werk, wij zijn flexibel in ons aanbod. We proberen aan de behoeften van elk van onze zakenpartners te voldoen, omdat we begrijpen dat elke situatie anders is.

Hoe registreer ik me op de IB People recruteringssite?

Dat is heel eenvoudig!

Stap 1: Toegang tot ons platform

De eerste stap is om HIER toegang te krijgen tot ons online platform IB People. U vindt het registratieformulier op de homepage van onze website.

Stap 2: Vul het online inschrijvingsformulier in

Dit formulier is bedoeld om alle noodzakelijke informatie over uw profiel, ervaring en professionele achtergrond te verzamelen.

Stap 3: Valideer uw sollicitatie en neem contact op met onze wervingsmedewerkers

Zodra u het sollicitatieformulier hebt ingevuld, bekijkt ons wervingsteam of u aan de eisen voldoet. Wij bekijken uw sollicitatie zorgvuldig en nemen zo snel mogelijk contact met u op om u te informeren over de status van uw sollicitatie.
Als uw kandidatuur wordt aanvaard, nemen wij contact met u op voor een gesprek met een van onze managers. Tijdens dit gesprek kunnen wij u beter leren kennen, uw behoeften begrijpen en ons bedrijf en ons aanbod van onafhankelijke verkooppartners in detail uitleggen.
Kortom, inschrijven op ons rekruteringsplatform is snel en eenvoudig! We kijken ernaar uit om meer te leren over uw profiel en met u samen te werken om ons bedrijf te laten groeien.

Waarom een IB- People worden?

Bij IB People geloven we dat samenwerking essentieel is voor het succes van een bedrijf. Daarom streven we ernaar om sterke relaties op te bouwen met onze verkopers door hen exclusieve voordelen aan te bieden.

Wat zijn de voordelen als u zich bij ons aansluit als onafhankelijke zakenpartner?

 • Grote flexibiliteit in de organisatie van uw werk
  Door u bij ons aan te sluiten als zelfstandige zakenpartner profiteert u van een grote flexibiliteit in de organisatie van uw werk. U kunt werken volgens uw eigen schema en werkgewoonten, terwijl u profiteert van eersteklas begeleiding en ondersteuning.
 • Aanzienlijke commissies voor elk ondertekend contract
  Het grootste voordeel van toetreding tot ons netwerk zijn ongetwijfeld de commissies die wij bieden. Wij bieden hoge commissies voor elk ondertekend contract, en wij volgen u op en betalen u zolang de klant ons trouw blijft.
 • Regionale ontmoetingsdagen
  Om u in staat te stellen onze teamleden te ontmoeten, tips en best practices uit te wisselen en uw professionele netwerk uit te breiden, organiseren wij vaak regionale ontmoetingsdagen.
  Gebruiksvriendelijk online platform
  Om u te ondersteunen in uw werk als onafhankelijke zakenpartner, bieden wij een krachtige, efficiënte en zeer gebruiksvriendelijke backoffice en uitstekende technische en commerciële ondersteuning.
Door een onafhankelijke zakenpartner te worden, draagt u bij aan de uitbreiding van de activiteiten van ons bedrijf en ons klantenportefeuille. In ruil daarvoor krijgt u toegang tot onze kennis, ervaring en ondersteuning bij het nastreven van uw zakelijke doelen.

Bij IB People geloven we dat het succes van onze onafhankelijke zakenpartners een voorwaarde is voor ons eigen succes. Daarom zetten wij ons in om u de beste voordelen te bieden, zodat u uw doelen kunt bereiken en professioneel succes kunt boeken.

Laten we samenvatten!

We hopen dat dit artikel u helpt om beter te begrijpen hoe u een IB People Independent Business Partner kunt worden.

Samengevat zijn de stappen om u te registreren bij ons rekruteringsportaal eenvoudig: Ga naar ons IB People platform en vul het online formulier in. Wij beloven u een snel antwoord en zullen u in contact brengen met onze rekruteringsverantwoordelijken.

Je aansluiten bij ons bedrijf als onafhankelijke zakenpartner heeft veel voordelen. Wij dringen er bij u op aan om nu te solliciteren als u geïnteresseerd bent in toetreding tot ons netwerk als onafhankelijke zakenpartner.

We zijn actief op LinkedIn en Facebook waar we regelmatig updates geven over ons bedrijf en de mogelijkheden voor onze partners. Volg ons om meer te weten te komen over ons bedrijf en onze waarden!