ib-people

Ontdek de verantwoordelijkheden van het werken als freelancer voor IB People en leer hoe u in contact kunt komen met andere professionals in uw vakgebied om uw bedrijf te laten groeien. Word vandaag nog lid van IB People en neem de controle over uw carrière!

Wat is IB People?

IB People is ons rekruteringsplatform voor het vinden van onafhankelijke zakenpartners. Iedereen die zijn middelen wil vergroten of een extra inkomen wil, is uitgenodigd om zich als freelancer bij ons netwerk aan te sluiten, hetzij fulltime of parttime.
Naarmate onze holding groeide en zich ontwikkelde, werd het ons duidelijk dat we een eigen platform nodig hadden om een sterk netwerk van zakenpartners op te bouwen om ons bereik te vergroten, onze vele diensten te promoten en ze aan te bieden aan een groter aantal klanten.
Bij IB People besloten we niet alleen vacatures aan te bieden, maar ook een betrouwbaar en effectief verkoopteam op te bouwen om al onze diensten op de markt te brengen.
IB People is nu in staat om een volledig scala aan oplossingen te bieden aan bedrijven die hun winstgevendheid willen verbeteren door hun energiekosten te beheersen via haar groeiend netwerk van getalenteerde professionals.

Wat zijn de verantwoordelijkheden van een onafhankelijke vertegenwoordiger van IB People?

Onze zakenpartners zijn belangrijke spelers in ons ecosysteem en spelen een essentiële rol in onze expansie. Maar zij hebben ook verplichtingen en normen waaraan zij moeten voldoen.

Voldoen aan kwaliteits- en dienstverleningsnormen

De zakenpartners van IB People moeten voldoen aan de kwaliteits- en klantenservicenormen van het bedrijf. Zij moeten daarom diensten van hoge kwaliteit leveren die voldoen aan de verwachtingen van de klant.
Onze zakenpartners moeten in staat zijn om klanten een kwaliteitsopvolging te bieden door snel en effectief te reageren op hun behoeften en zorgen.

Ethische en wettelijke normen naleven>

Onze zakenpartners moeten wettelijke en morele normen respecteren. Dit betekent dat ze moeten voldoen aan lokale, nationale handels- en arbeidswetgeving en voorschriften.
Ze moeten ook voldoen aan de ethische normen van IB People, inclusief de bescherming van de privacy van klanten en gebruikers.

Werken met IB-ers voor wederzijdse groei

Zij hebben de plicht om met het bedrijf samen te werken om wederzijdse groei te bevorderen. Dit betekent dat zakenpartners nauw moeten samenwerken met IB People om nieuwe mogelijkheden voor groei en ontwikkeling te vinden.
Ze worden aangemoedigd om hun kennis, expertise en ervaring te delen met de teams van IB People om het bedrijf te helpen de kwaliteit van haar goederen en diensten te verbeteren en beter te voldoen aan de behoeften van haar klanten.

Hoe slaag ik als zelfstandige voor IB People?

Als u wilt slagen als freelance verkoper voor IB People moet u relaties met uw klanten ontwikkelen. Dit betekent dat u ze op een persoonlijk niveau moet leren kennen. Dit kunt u doen door ze vragen te stellen en goed te luisteren naar wat ze te zeggen hebben. Voordat u diensten of producten aan een klant aanbiedt, moet u ervoor zorgen dat u hun behoeften begrijpt.
Probeer proactief te werken door initiatief te nemen in plaats van te wachten op instructies van de klant. Zo laat u zien dat u vastbesloten bent om alles te doen om ervoor te zorgen dat zij tevreden zijn met ons werk, wat hen kan aanmoedigen om de ervaring in de toekomst te herhalen.

Wat zijn de potentiële uitdagingen van een onafhankelijke aannemer?

De grootste uitdaging waarmee u als zelfstandig verkoper te maken krijgt, is het vinden van nieuwe prospects en het uitbreiden van uw klantenbestand.
Uw financiën beheren is ook een grote uitdaging. U moet belasting betalen op het inkomen dat u verdient en op bepaalde uitgaven zoals apparatuur.
Een andere uitdaging is de balans tussen werk en privé omdat u geen vaste vrije dagen hebt. U hebt meer vrijheid dan bij een traditionele baan, maar minder zekerheid dat het geld elke maand binnenkomt!
Overweeg ook om te netwerken met andere freelancers in uw vakgebied of een business coach in te huren die u door het proces kan begeleiden.

Welke ondersteuning is beschikbaar voor onze zakenpartners?

Als freelance verkoper van IB People hebt u toegang tot een aantal middelen die u kunnen helpen uw bedrijf te laten groeien en te gedijen in de diensteneconomie.
Ondersteuningsprogramma’s
IB People biedt ondersteuningsmogelijkheden via partnernetwerken. Dit geeft u de mogelijkheid om in contact te komen met onze zelfstandige verkopers die met soortgelijke obstakels te maken hebben en om van hun ervaringen te leren.

Opleidingsprogramma’s
Wij bieden verschillende opleidingen die speciaal zijn ontworpen voor zelfstandige verkopers. Deze omvatten onderwerpen zoals effectieve online marketing via sociale mediakanalen zoals Twitter en LinkedIn, het maken van overtuigende voorstellen die klanten telkens weer aanspreken, enz.

Natuurlijk leiden we onze verkopers ook op over ons dienstenaanbod, zodat ze ons aanbod beheersen en het aan hun klanten kunnen aanbieden.

Hoe blijf ik in contact met leden van het IB People netwerk?

Sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn zijn geweldige manieren om in contact te komen met andere professionals in de branche. Daarnaast kunt u deze platforms gebruiken om uzelf te promoten en te beginnen met het opbouwen van uw eigen merk.
Neem deel aan evenementen. De meet-up dagen die we organiseren bieden de mogelijkheid om te leren over de laatste zakelijke trends terwijl u in contact komt met gelijkgestemden.

Tot slot

IB People is een ideaal platform voor freelance verkopers die op zoek zijn naar vacatures. Als freelancer hebt u de vrijheid om uw klanten, projecten en werktijden te kiezen. U hebt toegang tot middelen zoals training en ondersteuningsprogramma’s die u in staat stellen om uw bedrijf te laten groeien en te slagen in uw inspanningen.

Het is echter belangrijk om rekening te houden met de potentiële uitdagingen van een freelance verkoper, zoals het beheren van financiën en het vinden van nieuwe klanten.

Bij IB People geloven we dat professionele onafhankelijkheid de sleutel is tot persoonlijke vrijheid en voldoening. Daarom hebben we een levendige gemeenschap van getalenteerde professionals gecreëerd die ons enthousiasme voor creativiteit en kwaliteit delen.

We streven er voortdurend naar om onze freelancers de beste diensten aan te bieden terwijl we onze leden uitzonderlijke ondersteuning bieden om hen te helpen slagen. Met IB People kunt u eindelijk uw droom van professionele onafhankelijkheid realiseren terwijl u zich aansluit bij een professionele gemeenschap van gelijkgestemde mensen die u zullen ondersteunen bij het bereiken van uw meest ambitieuze professionele doelen.
Word vandaag nog lid en begin uw reis naar professionele vrijheid en onafhankelijkheid!